Koru Haptotherapie & Coaching
Integratie van denken, gedrag èn gevoel

Tarieven & Vergoeding & Betaling

 

Tarieven 

Haptotherapie: De verbale intake duurt een uur en de overige sessies 45 minuten, de kosten zijn €85,00 per sessie. Wanneer je werkgever de kosten vergoedt, kan er een offerte op maat opgesteld worden gericht op jouw situatie. Voor werkgevers geldt het tarief €110,- per sessie. Een werkbezoek kan onderdeel van de begeleiding uitmaken indien gewenst.

Fysiotherapie op haptonomische basis: Een sessie duurt gemiddeld 30 minuten en kost €37,50. Als je werkgever betaalt, kan er een offerte op maat opgesteld worden, gericht op jouw situatie. Voor werkgevers geldt het tarief €50,00 per sessie van 30 minuten. Een werkbezoek kan onderdeel van de begeleiding uitmaken indien gewenst. 

Coachingstrajecten: Een coachingstraject duurt gemiddeld 6-10 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 45-60 minuten en kost €75,00, indien je zelf betaalt. De loopbaansessies duren 1,5 uur  en kost €112,50 per sessie. Als je werkgever betaalt, kan er een offerte op maat opgesteld worden, gericht op jouw situatie. Voor werkgevers geldt het tarief €110,00 per uur. Een werkbezoek kan onderdeel van de begeleiding uitmaken indien gewenst.

 

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden haptotherapie, soms in zijn geheel, soms een bepaald percentage. Voorwaarde is dat je aanvullend verzekerd bent en dat je therapeut aangesloten is bij een beroepsvereniging. Zelf ben ik aangesloten bij de VVH, de Vereniging van Haptotherapeuten. Deze vereniging heeft vrijwel met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Op de site van de VVH kunt u lezen of jouw zorgverzekering de kosten voor haptotherapie vergoedt en/of  de verschillende zorgverzekeraars vergelijken m.b.t. de vergoeding voor haptotherapie.  

Voor coachingstrajecten gelden geen vergoedingen vanuit de zorgverzekering.


Betaling 

Betaling geschiedt per betaalverzoek of bankoverschrijving. De factuur krijg je aan het eind van de sessie mee. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. Afzeggen van een afspraak kan, maar dient 24 uur voor de afspraak plaats te vinden. Gebeurt dit nadien, dan zal de sessie in rekening gebracht worden. 

Zie ook betalingsvoorwaarden