Koru Haptotherapie & Coaching
Integratie van denken, gedrag èn gevoel

Welkom,

Mijn naam is Fleur Plug

Ruim 20 jaar heb ik ervaring in het begeleiden van mensen vanuit diverse hoedanigheden, zoals fysiotherapeut, loopbaancoach, manager en GZ-Haptotherapeut. In mijn werk heeft altijd de verbinding tussen lichaam en geest centraal gestaan. Zo heb ik me ook geschoold in de Karakterologie; wie ben jij en wat maakt dat je geworden bent in wie je nu bent.

De laatste 13 jaar ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in het coachen van mensen met stressgerelateerde klachten en arbeidsgerelateerde problematiek. In een revalidatiesetting, waar mensen met SOLK-klachten multidisciplinair werden begeleid, heb ik vanuit verschillende invalshoeken mensen mogen ondersteunen in hun revalidatie- en re-integratieproces. Als loopbaancoach en manager van revalidatieteams heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en in het begeleiden van teams.

Door mijn werkervaring ben ik gewend om systemisch naar de mens en zijn omgeving te kijken. Maatwerk vind ik belangrijk, wat maakt dat ik ook graag samenwerk of -indien nodig- doorverwijs naar andere disciplines, natuurlijk altijd in overleg. Wat mijn begeleiding verder kenmerkt, is dat ik graag met je werk vanuit je eigen vermogen, vanuit je verlangen! In mijn ogen gaat haptotherapie dan ook verder dan alleen het opheffen van je klacht. 

Ik ben getrouwd, reislustig, leergierig en iemand die graag sportief bezig mag zijn in de natuur. Ook kan ik erg genieten van een goed boek bij een gezellig vuurtje.